Bruger interface design

Hvis du har brug for design af din applikations interface (stationær eller mobil for iPad, iPhone, Windows phone, Android) eller anden digital interface, så er du kommet til det rette sted. Vi laver ikke kun simple prototyper for dig, men også lækre interfaces!

Visuelt design

Det er almen kendt at den visuelle oplevelse påvirker indtrykket af et produkt mest. Lang forberedelse – analyse og brugerflade prototyper – kulminerer i et visuelt design, der viser dit produkt fra dets bedste sider. Visuel oplevelse er altafgørende: Kan man ikke lide udseendet af en webside/app, forlader man det med det samme.

Bruger analyser

Webside eller app kundeanalyse er en smart måde at se indeni hovedet på dine brugere, uden at behøve hypnose eller clairvoyance. Hvorfor forlader brugerne din site, uden at registrere sig, eller købe noget? Hvorfor er effektiviteten dalet efter et produkt er implementeret? Hvorfor bruges en mobil app kun én gang? Vi hjælper dig med at finde ud af det.

Brugervenligheds test

Hvem ved, bedre end dine brugere, om din side eller app virker på en hensigtsmæssig måde? Lad os hjælpe dem med at dele deres oplevelser, og lad os hjælpe dig med at forstå, hvordan dit produkt kan gøres endnu mere attraktivt! Forestil dig en situation, hvor UX specialister ikke kan samarbejde med designere. UX udvikleren siger at nogle interface elementer gør systemet mere effektivt, men designerne mener at der ikke er plads til det i det endelige design. Hvad bør du gøre? Du bør lave en brugervenligheds test, eftersom det er det eneste, der kan hjælpe dig med at få et ordentligt svar på dette problem!

Brugervenligheds review

Er du sikker på din webside eller app virkelig er brugervenlig? Får den mange besøg, og høj konvertering? Får du mere positiv og neutral kritik for dit produkt, fremfor negativ?

Hvis du har svaret «Nej» eller «Det ved jeg ikke» til et af disse spørgsmål, skal du ikke tøve: Du har brug for en brugervenligheds audit.