Visuelt design

User-interface-prototyping-left
User-interface-prototyping-right

Det er almen kendt at den visuelle oplevelse påvirker indtrykket af et produkt mest. Lang forberedelse – analyse og brugerflade prototyper – kulminerer i et visuelt design, der viser dit produkt fra dets bedste sider. Visuel oplevelse er altafgørende: Kan man ikke lide udseendet af en webside/app, forlader man det med det samme.

«Det tager omkring 50 millisekunder (det er 0,05 sekund!) for en bruger at danne sig en mening om din webside, afgør om de kan lide siden, eller ej, og om de derfor bliver, eller forlader den med det samme».

«Hør her, web designer: Du har 50 millisekunder til at gøre et godt førstehåndsindtryk!» Human-Oriented Technology Lab, Carleton University, Ottawa, Canada.

Så hvorfor bruge os til at designe dit projekt eller produkt – om det er en mobil app for Android/iOS/Windows Phone, en promoside, en web-app eller anden software? Svaret er simpelt. Fordi vi ikke sminker tingene, vi bruger vores intensive viden om menneskelig psykologi og interaction principper og vi designer professionelt lækre produkter, som ser ud, virker og føles som en helhed.

Vil du skabe en bestemt stemning for dine brugere? Få dem til at gøre det der er vigtigt for dig? Gøre deres arbejde mere effektivt? Lave brugerflader af enhver kompleksitet klar og intuitiv? Vi kan hjælpe dig.

Vi kan lave, ikke bare et attraktivt produkt, men også et værktøj der opfylder brugerens behov.

Hvorfor du vil elske vores produkter

Grafisk design bliver ofte regnet for at have en vis bias, der afhænger af smag. Vi regner et design for at være en succes når det hjælper vores klienter og deres brugere, til at nå deres mål på en nem og overskuelig måde.

For at sikre at du vil elske resultatet, forbereder vi en reference kollektion inden vi starter design processen. I denne kollektion giver vi eksempler på farveskemaer, fonte, billeder, texturer og brugerflade elementer, som du kan vælge og dermed godkende den generelle stemning og stil over produktet, der skal designes.

Resultatet vil aldrig blive en ubehagelig overraskelse for dig. I stedet kan det blive endnu bedre end du kunne have forestillet dig!

Her er et eksempel på en reference kollektion:

Design-sample

Professionelt design af en webside, applikation eller komplekst system, er et mix af skønhed og funktionalitet, og er yderst vigtigt for din forretning. Ved at forsøge at spare penge på dette stadie, eller ved at tage for let på det, risikerer man at tabe alt det tidligere arbejde fra UX-design og -analyse og på gulvet.

Der er mange firmaer, der tilbyder web-design service, men vi leverer moderne produkter, der har elementerne på de rette steder. Vi tilbyder individuel pris, der fastlægges ud fra de specifikke detaljer på dit produkt. Bestil et visuelt design af dit produkt idag hos UXpresso, så du fremover kan mærke de positive forandringer i produktet og hos brugerne, som vores arbejde vil medføre.