Brugervenligheds test

User-interface-prototyping-left
User-interface-prototyping-right

Hvem ved, bedre end dine brugere, om din side eller app virker på en hensigtsmæssig måde? Lad os hjælpe dem med at dele deres oplevelser, og lad os hjælpe dig med at forstå, hvordan dit produkt kan gøres endnu mere attraktivt!

Forestil dig en situation, hvor UX specialister ikke kan samarbejde med designere. UX udvikleren siger at nogle interface elementer gør systemet mere effektivt, men designerne mener at der ikke er plads til det i det endelige design. Hvad bør du gøre? Du bør lave en brugervenligheds test, eftersom det er det eneste, der kan hjælpe dig med at få et ordentligt svar på dette problem!

Selvfølgelig kan du referere til design mønstre. Men et design mønster i sig selv, sikrer ikke god brugervenlighed, eftersom brugervenlighed er mere komplekst, og påvirket af mange faktorer, herunder nogle ret subjektive.

En brugervenligheds test vil hjælpe dig med at håndtere dette. Vi vil studere dit produkts brugeres opførsel, og notere vores observationer i en detaljeret rapport.

Hvad og hvornår kan testes?

  • Websider og web appliktioner;
  • Desktop applikationer;
  • Mobil applikationer;
  • Prototyper og design layout af det ovenfor nævnte.

Brugervenligheds test kan udføres på ethvert udviklingsstadie (og det bedste er at gøre det i iterationer gennem hele projektforløbet). Men selv en enkelt test, vil sikre et meget bedre slutresultat.

Hvad hvis produkt detaljerne er kommercielt klassificeret information?

Om dit produkt / projekt er konfidentielt eller ej – uanset hvad, har vi en streng fortroligheds politik. Det samme gælder alle de resultater vi indhenter i løbet af brugervenligheds testen.

Hvad er betingelserne for at starte brugervenligheds test, og hvor længe vil det tage?

Som tommelfingerregel, er testen delt op i tre faser:

  • Forberedelse af test, og udvælgelse af test gruppe;
  • Test;
  • Rapportering;

Det tager cirka tre uger, men tiden kan variere, afhængigt af testtype (kvalitativ, kvantitativ, sammenligning, multi-kulturel) og kan somme tider vare op til to måneder.

Hvad skal du gøre, for at vi kan begynde at teste en site, en app eller en prototype? Ikke meget. Dit produkt og dit klare ønske om at gøre det bedre og mere attraktivt for dine brugere. Bestil brugervenligheds test fra UXpresso allerede i dag, og dit projekt vil snart begynde at blive mere brugervenligt og attraktivt!