Bruger interface design

User-interface-prototyping-left
User-interface-prototyping-right

Hvis du har brug for design af din applikations interface (stationær eller mobil for iPad, iPhone, Windows phone, Android) eller anden digital interface, så er du kommet til det rette sted. Vi laver ikke kun simple prototyper for dig, men også lækre interfaces!

En kop kaffe? UXpresso, tak!

Så, hvad er opskriften? Skriv ned: vi tager dine opgaver som det grundlæggende, tillægger viden fra dine brugere, krydrer mixet med brugervenligheds erfaring (tilfører moderne trends og tendenser efter dine ønsker) og til slut, mens vi rører det grundigt sammen, laver vi alting perfekt. Voila! Dynamiske eller statiske prototyper af en brugerflade er klar.

Og hvad er resultatet? Selv inden din software (site, informations system, applikation) er klar, ved du hvordan den kommer til at se ud og fungere, og interfacen er allerede afstemt med udviklere, d esignere og, hvilket er endnu vigtigere, dine brugere.

Interface prototyper er specielt vigtige, hvis du er:

  • Ejer af en start-up;
  • Produkt ejer (webside, stationær eller mobil applikation);
  • Udvikler, der søger investorer / partnerskaber;
  • En person, der endte op her, fordi du ledte efter det ;-)

Udover de allerede nævnte fordele, kan investering i prototyper nedbringe udviklingsomkostninger mærkbart. Det har vores kunder i høj grad bemærket.

Marina Serikova, EMAS business school director

“Jeg sendte en prototype udviklet af UXpresso til mine webside udviklere, og de ændrede derefter prisen deres tilbud, til det halve af deres oprindelige estimat!”

Marina Serikova, EMAS business school director

Hvis dit projekt er på stadiet brilliant, men stadig en uudviklet idé, vil vi starte med en konceptuel prototype (vi afdækker dine forretningsmål, definerer målgruppe, brugerbehov, etc.), og efter det starter vi med at bygge en prototype. Hvis du allerede har en fungerende applikation, kan vores service også være gavnlig:

  • wVi undersøger og fjerner uhensigtsmæssige brugerprocedurer, således at dine brugere
  • til at agere mere effektivt med din applikation;

  • Vi tilføjer nye funktioner, så dit produkt bliver mere profitabelt;
  • Eller vi laver en helt ny brugerflade-prototype for dit produkt igen, hvis det er nødvendigt.

Vi bruger en palette af værktøjer i prototypen, der spænder over papir til Photoshop, men først og fremmest benytter vi Axure :-)

Vi udfører vores opgaverne, så transparent som muligt for dig (vi planlægger sammen med dig, deler prototypen op i klare faser, fremviser og koordinerer midlertidige resultater) og forklarer grundigt hvordan vi kom frem til vores resultat. Hvis du har specielle krav til vores arbejdsgang, er du velkommen til at sige det. Vi vil gennemgå dem, og blive enige med dig om proceduren. Vi kan ændre vores arbejdstider, rejse hen til dig eller bruge ny teknologi – der er ikke noget der er umuligt.

En prototype tager i gennemsnit mellem 5 og 15 dage at fremstille, hvis vi har en beskrivelse af dine brugere og deres brugermønstre. Har du ikke det? Ikke noget problem: Vi hjælper dig med at udføre bruger og opgave analyser. Alt vi behøver for at kunne starte på din opgave, er en beskrivelse og din villighed til at deltage lidt (definere opgaver, godkende et koncept, godkende midlertidige og endelige resultater) under prototype udviklingen, og designet af dit produkt.

Så begynd allerede i dag med at forbedre dit produkt, og send os alle de materialer du allerede har på plads, så vi kan lave et overslag over pris og betingelser for dit produkt. Vi lover dig et svar indenfor 24 timer!*

* – Hvis det ikke lykkes os, kan du kræve 10% rabat!